Inspiration

digitale vaner

890 elever fra Allerød Gymnasium får nu hjælp til bedre digitale vaner

Særligt alle 1. g’erne kommer til at få gavn af de metoder og øvelser, der indgår i Reboot modellen, som de i efteråret 2019 skal integrere i hverdagen. 

digitale vaner

Men 2.g og 3.g’erne skal også introduceres til elementer fra de metoder der beskrives i bogen ‘Reboot dine digitale vaner’.

Elever og undervisere får undervisning til at bruge metoderne

Thomas Pape har afholdt Kick-off foredrag for eleverne og efterfølgende introduceret Reboot modellen for alle 75 undervisere på Allerød Gymnasium.

For at skabe ejerskab hos både elever, ansatte og ledelse har Allerød Gymnasium valgt at bruge tiden før start til alle parter.

Argumentet er, at når alle ved hvorfor og hvad Reboot modellen kan gøre for eleverne i hverdagen, vil alle parter understøtte og fokusere på værktøjerne og opgaverne i en ellers travl hverdag.

Køb bogen Reboot dine digitale vaner

Eleverne starter med at spille Debattle Dysten

Som del af Reboot modellen har Thomas Pape udviklet kortspillet Debattle Dysten. 50 dialog- og dilemmaspørgsmål, der fokuserer på digitale vaner og adfærd.

Spillet kan bruges til elever, forældremøder og fagprofessionelle. Kortspillet kan købes særskilt af Reboot modellen. Kontakt Thomas Pape på thomas@spine.dk, hvis du ønsker køb af kortspillet.

digitale vaner

Skal I også arbejde med valide metoder til digitale vaner?

Kontakt Thomas Pape, hvis du ønsker at høre mere om oplæg, foredrag eller workshops om gode digitale vaner. Kontakt på thomas@spine.dk.

Du kan også læse om de forskellige oplæg og workshops her.

Vil du købe bogen Reboot dine digitale vaner, så køb den her