Derfor skriver jeg bogen

Unge har sværere og sværere ved at holde fokus og får slet ikke adgang til deres potentiale.

Bogens titel er:
REBOOT DINE DIGITALE VANER
Opnå bedre koncentration, fokus og præstationer. 

Alle de unge jeg møder, siger de er ambitiøse og samtidig bruger de telefonen 3-7 timer om dagen (på digitale ostepops)

Jeg møder hver dag unge mennesker, der hånden på hjertet, selv mener at de går op i deres studie, jagter det høje snit og tænker drømmeuddannelsen og fremtid, hver morgen de vågner. 

Men samtidig har stort set ingen elev eller studerende bevidsthed, om hvor meget telefonen fylder i deres hverdag, eller om det er dem der styrer deres mobilforbrug eller teknologien der styrer dem og deres hverdag. 

ALLE skal tage et aktivt valg NU, hvordan vores digitale adfærd skal være fremadrettet. Ellers får vi alt for mange unge, der kan zappe mellem aktiviteter hvert 6. minut, men ikke evner at fordybe sig og mister motivationen til at lære og blive dygtige.  

De mister motivationen og bliver triste, når de ikke kan fokusere
Mange elever oplever i dag faglige og personlige udfordringer på grund af et ubevidst stort forbrug af digitale medier og platforme. De ved ikke at dele af årsagen er deres storforbrug af digitale devices. 

De unges oplevelser kan manifestere sig helt konkret ved, at de mister motivationen, har svært ved at fokusere, at de oplever sig mere forkerte, triste, ikke kan koncentrere sig i længere tid af gangen og dermed lære mindre i undervisningssammenhænge.

Det giver et for stort tab af læring, og præstationskurven påvirkes negativt mange elever. Kort sagt - Unges potentiale er i disse år gået i dvale.  

Det skal være de unge, der styrer teknologien og ikke omvendt!

- Thomas Pape

Mit store mål med bogen
Med bogen ønsker jeg at sætte fokus på, hvilke psykologiske og læringsmæssige konsekvenser, at have uhensigtsmæssige digitale vaner. Det påvirker negativt vores koncentration, fordybelse, empati og tilegnelse af viden, præstationer, motivation, viljestyrke og tro på egne evner.

Helt ydmygt er ønsket, at bogen skal være et praktisk redskab, for hvordan alle elever og studerende i Danmark kan få de værktøjer, der skal til for at få mere bevidste og sunde digitale vaner. 

Hvem er bogen skrevet til
Bogen er tænkt ind i et organisations perspektiv, så alle klasser og elever kan undervises og guides efter bogens resultater og værktøjer.

Bogen er oplagt at bruge i timerne Digital dannelse. 

(Men er man studerende, forældre eller virksomhedsleder vil man også kunne finde brugbar viden og værktøjer i bogen). 

3 gode grunde til at kontakte mig

6700 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker