FOREDRAG & KURSER

Om digitale vaner, unges mentale trivsel og evnen til bedre opmærksomhed.  

Et foredrag eller kursus skal kunne omsættes til handling allerede dagen efter. 

Derfor er det også din garanti, når du booker et foredrag eller kursus hos SPINE, at deltagerne går derfra med ny viden og konkrete redskaber til nye og inspirerende handlinger. 

Alle foredrag og kurser er involverende

Kravene fra nysgerrige og kloge deltagere er i dag, at de vil inddrages og tales direkte til. Derfor er alle foredrag og kurser involverende, fyldt med små afbræk i form af videoer, dialogøvelser, og pædagogiske gode oplæg. 

 

Digital sundhed til alle med Reboot-modellenTM

Foredrag - Reboot dine digitale vaner på 4 uger

Pris: 11.000 kr.

Dette foredrag tager dig gennem indholdet af de 4 uger det tager at ændre mobilvaner med Reboot-modellen.

Du får indsigt ugeopbygningen, hvilken modstand kan I møde hos de unge og hvad vil overraske jer positivt, når forsøget er i gang. Foredraget viser alle de data og resultater vi fik ved gennemførelsen af flere typer af tests af de unge.

Indhold tilpasses målgruppen.

Målgruppen kan være:

 • Professionelle
 • Elever og studerende
 • Forældre

PAKKE 1: Vi vil gerne selv og bliver hjulpet godt i gang

Pris: 15.000 kr.

Vil I selv gennemføre og integrere elementerne fra Reboot-modellenTM, er denne pakke optimal til jer.

Hvad indeholder pakken?

 • Fuld adgang til alle materialer og indhold til Reboot-modellenTM. (Se indholdspakken længere nede så siden).
 • 3 timers instruktion på jeres uddannelsessted af vores Reboot-teamTM.
 • Fri online rådgivning i 90 dage fra køb af Reboot pakkenTM.

PAKKE 2: Vi vil gerne selv og laver samtidig et Kick-off for de studerende

Pris: 21.000 kr.

I vil selv stå for udførelse og udrulning af Reboot-modellenTM, men samtidig vil I lave en Kick-off til jeres elever og studerende, for at gøre denne indsats til et fælles og energifyldt projekt.

Hvad indeholder pakken?

 • Fuld adgang til alle materialer og indhold til Reboot-modellenTM. (Se indholdspakken længere nede så siden).
 • 3 timers instruktion på jeres uddannelsessted af vores Reboot-teamTM.
 • Fri online rådgivning i 90 dage fra køb af Reboot pakken.
 • Foredraget: Reboot dine digitale vaner på 4 uger – Få bedre koncentration, mental styrke og de bedste præstationer.

PAKKE 3: Vi går all-in på hele uddannelsesinstitutionen

Pris: 25.000 kr.

Denne pakke er for det ambitiøse uddannelsessted, der vil klædes allerbedst på og se Reboot-modellenTM være en del af dna’et på jeres uddannelsessted.

Hvad indeholder pakken?

 • Fuld adgang til alle materialer og indhold til Reboot-modellenTM. (Se indholdspakken længere nede så siden).
 • 1 dags workshop for alle ansatte. Her bliver alle ansatte klædt på til at tænke, handler og kunne udføre Reboot-modellenTM.
 • Speciel-mappen til Superbrugerne der ønsker at vide mere om Reboot-modellenTM og dens muligheder.
 • Adgang til Superbruger gruppen på Facebook
 • Fri online rådgivning i 120 dage fra køb af Reboot pakkenTM.

Alle pakker inkluderer

3 x Bogen
Video ekspert interviews
Alle powerpoints der skal bruges
Debattle-spillet
Testmateriale
Uge-for-uge guide videoer

Det får I med Reboot-modellen 

3 stk. af bogen Reboot dine digitale vaner
Bogen omhandler Thomas Pape’s mangeårige coaching og håndtering af unges digitale (u)vaner. Du får indblik i årsagerne til hvorfor overdrevet brug af mobiltelefonen, kan bunde i angst, stress, mindreværd og ubevidsthed om egne mønstre og vaner. Du får samtidig det fulde program til Reboot-Modellen, og beskrivelse af det fire ugers forsøg Thomas Pape har udført på Århus Statsgymnasium. 
 
Video interviews
Få eksklusivt adgang til nogle af de dygtigste eksperter og formidlere inden søvnforskning, adfærdsdesign, digital sundhed og forandringspsykologi. Interviewene indgår som citater i bogen Reboot dine digitale vaner, men her får du de fulde interviews på video og lydfil (podcast). 
Video interviewsene kan bruges til at øge din faglige baggrund om emnet, eller bruges som del af en undervisningslektion i forbindelse med Digital dannelse. 
 
Løbende bliver der lavet interviews, der kan inspirerer dig til at holde processen kørende. 
 
Alle Powerpoints til Reboot-modellen
Slip for at lave undervisningsmaterialerne selv. Du får de standardiserede powerpoints, der er blevet brugt og løbende optimeres fra Århus Statsgymnasium forsøget. Alle slides er i lækkert design og meget informativt opbygget. 
 
Debattle-spillet
Lav et Kick-off med Debattle-spillet. Et dialog spil, hvor deltagerne skal trække kort og svare og udfordre hinanden på spørgsmål om digital dannelse, motivation, koncentration og viljen til at ændre mobilvaner til bevidste og gode vaner. Et spil der giver smil, viden og fælles forståelse for digital dannelse. Spillet leveres i en flot boks, hvor alle spørgsmålskort opbevares. 
 
Testmateriale
Få adgang til online spørgsmålene til en Trivselsmåling, der kan bruges før Reboot-modellen sættes i gang og når I har implementeret modellen. I får grafiske flotte oversigter over deltagernes svar. Nemt at overskue. Samtidig får I adgang til den amerikanske validerede test omhandlende Internetafhængighed. Denne test er også brugbar til et før- og efter forløb. (Testen er oversat til dansk).
 
Fokus gruppe interviews
Ønsker I at få ekstra stor indsigt i deltagernes udbytte, holdninger og egne ideer til hvordan jeres og deres digital dannelse forbedres endnu mere, får I adgang til de tre forskellige fokusgruppe interviews, der blev brugt under forsøget på Århus Statsgymnasium. Alle spørgsmål og materialer. Klar til at bruge. 
 
Uge-for-uge guide videoer
Reboot-modellen indeholder en uge-for-uge guidet video, som fortæller, hvordan du håndtere de enkelte ugers eksekvering og opgaver. Du bliver guidet trygt igennem og gjort klar til at kunne folde hver uges opgave og fokus ud til deltagerne. 

Foredrag og kurser: 60-90 minutter

Foredrag og oplæg tager typisk 60-90 minutter. Her kan vi holde et intenst fokus, der fastholder deltagerne og hele vejen giver dem lyst til mere og mere at arbejde med dagens emne. 

Kurser og workshops kan tage 3-8 timer

Et kursus eller workshop tager normalt 3-8 timer. Nogle kunder vælger flere dage, eller opbygger et helt program over flere uger eller måneder. Fællers for dem er, at vi går i dybden, I bliver 100 % køreklar og tryg ved alle metoderne og værktøjerne. 

Overordnet udbytte

 • I får et klokkeklart indblik i hvordan digitale vaner påvirker jer.
 • I kan omsætte viden og øvelser til jeres hverdag med det samme.
 • I får en større bevidsthed om jeres egne digitale vaner og mønstre.
 • I spotter, når I laver overspringshandlinger eller når teknologien bestemmer over jer.
 • I vil kunne træffe langt bedre og fornuftige valg, når I efterfølgende vil veksle mellem tilgængelighed og fordybelse.

Kontakt og hør mere, hvordan vi kan tilrettelægge et spændende oplæg eller kursus for jer.

Skriv til thomas@spine.dk eller ring på 2894 5925. Det er helt uforpligtende. Vi starter altid med at få overblik over jeres behov og ønsker - inden vi giver ideer til, hvad der skal tales om. 

Foredrag og kurser til alle

Digital sundhed for alle

For elver og studerende

Giv jeres elever og studerende de bedste forudsætninger for et godt studieliv. Både digitalt og deres egen mentale trivsel og potentiale. 

Giv dem den helt store værktøjskasse og få indblik i hvor andre unge håndterer deres mobilvaner og med hvilke resultater de får meget hurtigt. Når jeres elever eller studerende først mærker effekten, vil de ikke gå tilbage til deres gamle mobilvaner igen. 

Tag mor og far med

Et fælles arrangement, hvor vi sætter spot light på det fælles sprog og de mobilvaner vi enten har eller kan skabe. 

Et perfekt indslag til en introaften, årsmøde eller fælles arrangement, hvor både den unge og deres forældre er inviteret. 

Fokus på oplægget er indføring i de erfaringer, vi har med unge, hvad der fylder i deres hverdag, og hvad forældre kan gøre for at støtte og give grobund for endnu bedre mental trivsel og digitale vaner. 

Til professionelle

Skal jeres digitale kompetencer løftes og udvides?

Så vil et kursus eller workshop med alle de erfaringer vi har fra SPINE gennem 13 år, og hele forsøget med gymnasieeleverne fra Århus Statsgymnasium være et godt sted at starte. 

Fokus er på, hvordan I arbejder endnu bedre med bevidste digitale vaner. Hvad virker og hvad virker bestemt ikke. Alt sammen pakket, så det lige er til at overføre til jeres hverdag. 

Kontakt mig og lad mig hjælpe dig

Hvad kan jeg hjælpe dig med?