Thomas Pape

Stressrådgiver og mentaltræner

For mig er det vigtigste, at du har troen og modet til at være den bedste version af dig selv.

Du kan kontakte mig her

Mail: thomas@spine.dk
Telefon: 2894 5925 

Mine elevatortale på 10 sekunder hvad jeg arbejder med.

Jeg har altid 100 % fokus på, at lede efter årsagerne til at mennesker  kan performer bedst muligt.  Dernæst at udarbejde en behovsanalyse for, hvordan vi kommer hen til det sted i livet og eller de mål vi har bedst muligt. 

Derfor er BEVIDSTEHD, EJERSKAB OG HANDLEKRAFT, mine stærkeste værktøjer, når jeg arbejder med mennesker. Individuelt og i grupper. 

Mit afsæt for det arbejde jeg laver med mennesker, er som uddannet elitesvømmetræner og fysioterapeut med speciale i stress og psykosomatisk fysioterapi. (Det betyder, at jeg ved en masse om hvordan hjernen og kroppen påvirker hinanden - Både negativt og positivt). 

Jeg er forfatter til to andre bøger

Bøgerne har solgt tæt på 10.000 stk. 

Jeg er stor tilhænger af, at man kan omsætte tung og snørklet teori, til helt konkrete og effektfulde værktøjer. Med afsæt i dyb teori indenfor både biologien og psykologien, er jeg derfor praktiker helt ind til knoglerne. Jeg elsker tung teori, men kun hvis jeg kan omsætte den til handling. 

Bogen Træn dig til en god eksamen, bliver læst og brugt af elever, studerende og studievejledere.

Min anden bog Studieliv - uden stress, er en større selvhjælpsbog til studerender, der ønsker at forme det studieliv de ønsker - med mest muligt effekt af deres arbejde i hverdagen og under læseperioder. Bogen bruges også som fagbog af coaches, studievejledere og undervisere. 

 

Få mere inspiration

Få mere inspiration

Få mere viden og værktøjer her

Jeg har samlet mine artikler, der løbende bliver udgivet om digitale vaner, unges mentale trivsel, mobilvaner og deres præstationer. Læs dem alle her

Læs mere

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Lad os starte med en kontakt